Utkik Stora Kovik, Värmdö 2013


En separat studio för arbetsro med en utkik över Långholmsfjärden. Placerat på den mest outnyttjade hörnet av en skärgårdstomt så bildas en pendang till det stora huset och ett skyddat privat mellanrum mellan husen. Ett slutet arbetsrum med utsikt över fjärden, ett takljus som ger hela rummet en karaktär och bidrar till bra arbetsbelysning. Ett effektiv pentry, förvaring och en kamin gör huset till en egen värld. Huset är tänkt att byggas i klh massivträ som laseras och får sin konstruktiva yta som ytskikt invändigt. Utvändigt plåttak och svart plankfasad. Huset står på betongpelare.


Arkitekter: Fredric Benesch, Katarina Lundeberg
Medarbetare: Tobias F. Sandberg
Beställare: Erica Franzen & Jesper Lindström


 
 
http://projects.inpraiseofshadows.se/files/gimgs/th-54_kovik.gif
 

news
projects
press
info
<< start