BASTU GRYTNÄS


En timrad bastu på kanten av en klippa. På höga plintar för att kunna få stabilitet i moränjord. Timmerstomme utformad med timmerspecialister och förmonterad i Junsele. Monterad stock för stock med stöd under varje knut. Bastu , relaxrum med dusch o wc.


Arkitektteam: Katarina Lundeberg, Fredric Benesch, Ivan Segato, Björk Tryggvadottir, Lovisa Wallgren
Byggare: Östanbäck Timmerhus
Byggare på plats: Kamil Bygg
Foto: Björn Lofterud

 
 
http://projects.inpraiseofshadows.se/files/gimgs/th-110_S-V-Grytnas-Bastu-_V5A4678xx.jpg
 
 
http://projects.inpraiseofshadows.se/files/gimgs/th-110_Grytnas-Bastu_V5A4768xxx.jpg
 
 
http://projects.inpraiseofshadows.se/files/gimgs/th-110_Grytnas-Bastu-CF012236xxx.jpg
 
 
http://projects.inpraiseofshadows.se/files/gimgs/th-110_NY-Grytnas-Bastu-CF012181xxxx.jpg
 
 
http://projects.inpraiseofshadows.se/files/gimgs/th-110_Grytnas-Bastu-CF012297xx.jpg
 

news
work
studio
press
<< start